Mijn liefde voor ijs

Ik geef het toe! Ik houd echt enorm van ijs. Roomijs, sorbetijs, waterijs, yoghurtijs, ijs op een stokje, in een bakje, en ga zo maar door. Mijn lievelings is chocoladeijs of iets met koffie of karamel, mmm lekker zoet. In de zomer kan ik ook erg genieten van een perenijsje, gewoon omdat dat niet zo zwaar valt als een paar bolletjes roomijs.

Een van mijn favoriete recepten is dat voor sinaasappel-honingijs met griekse yoghurt (klik hier voor het recept). Het vergt wat tijd om dit ijs te maken, maar dat heb ik er graag voor over. Ik maakte dit ijs voor het eerst een paar jaar geleden, toen ik net een nieuwe ijsmachine had gekocht en een bijzondere nieuwe smaakcombinatie wilde uitproberen.

Wat is jouw favo ijs? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *